top of page

2024 - A házasságkötés otthona

Bajor Étterem és Vendégház - ahol az elegancia és a tradíció találkozik, hogy Önnek és szeretteinek egy felejthetetlen esküvőt biztosítson Kecskemét szívében. Saját rendezvényparkunkban, illetve külső helyszínen, vagy exkluzív sátorban is lebonyolítjuk lakodalmatokat, akár 600 főig, kedvező áron és magas színvonalon.



Esküvői helyszín kiválóság: A Bajor Étterem és Vendégház egyedi atmoszférája és festői környezete teszi azt ideális helyszínné esküvői ünnepségekhez. A hagyományos bajor stílus és a modern kényelem harmonikus egyesítése garantálja, hogy minden pillanat felejthetetlen legyen. Kerthelyiségünk az egyik legpazarabb és legnépszerűbb esküvői helyszín. Szellősen rakjuk az asztalokat, így garantáljuk a biztonságotokat!



Gasztronómiai élvezetek: Az esküvői fogadásokat a legfinomabb ízek és gondosan összeállított menük kísérik. A Bajor Étterem séfjei kreativitással és szenvedéllyel készítik el az esküvői fogásokat, hogy az Ön és vendégei is örömteli élményben részesüljenek.


Szakértői szolgáltatások: Csapatunk a részletekre figyelve biztosítja, hogy minden tökéletes legyen a Nagy Napon. Professzionális és személyre szabott szolgáltatásaink segítenek, hogy az esküvői tervek valóra váljanak.


Minden egy helyen: A Bajor Étterem és Vendégház teljes körű esküvői szolgáltatásokat kínál, így minden szükséges lépést egy helyen megtehet. Legyen szó esküvői ceremóniáról, fogadásról vagy vendégek elszállásolásáról, nálunk minden megtalálható ahhoz, hogy az esküvő tökéletes legyen.



Válassza a Bajor Éttermet és Vendégházat, és tegye felejthetetlenné esküvőjét Kecskemét szívében. Foglaljon időpontot már ma!


Telefon: +36 20 946 46 16

bottom of page