top of page
galeriak_92.jpg

Catering

A rendezvények színes és szépséges világában élünk: étlekülönlegességeket készítünk, szórakoztatunk programjainkkal, gyönyörködtetünk dekorációinkkal.

A rendezvény szervezése lebonyolítása ne legyen az Ön gondja, bízza ránk, mert számunkra ez cseppet sem gond, sokkal inkább öröm. Sokszor kihívás, még többször megoldandó feladatok sokasága, mégis a legcsodálatosabb dolog a világon.

Újabbnál újabb ötletekkel, több, mint 20 éves tapasztalattal, jól képzett csapattal és hihetetlen energiával várjuk, hogy felkeressen bennünket és ránk bízza a következő rendezvény szervezői feladatokat!

kepvalto_47.jpg

Céges rendezvény

Az étel és italválaszték mellett gondoskodunk eszközökről, díszítésről, személyzetről, és természetesen a takarításról is. Igény szerint közreműködünk a dekorálásban, tudunk  hangtechnikát is és zenekart is biztosítani.

galeriak_168.jpg

Magánrendezvény

Legyen szó bármely jeles családi eseményről, születés- vagy névnapról, házassági évfordulóról, ballagási ünnepségről, esküvőről vagy baráti összejövetel megszervezéséről, mi tökéletes helyszínt és környezetet kínálunk.

_DSC3617_edited.jpg

Sátorbérlés

Béreljen tőlünk prémium minőségű sátrakat rendezvényeihez, hogy az esemény minden pillanata tökéletes legyen! Professzionális sátorbérlési szolgáltatásainkkal gondoskodunk arról, hogy Önnek csak a vendégekre és az élményekre kelljen koncentrálnia.

Akik Minket választottak!

3.png
5.png
6.png
1.png
2.png
4.png

Ajánlatkérés

Rendezvény jellege

Köszönjük az ajánlatkérését! Hamarosan visszajelzünk e-mailen!

bottom of page