top of page
Cutting the Cake Together

Esküvő

Szeretnétek, hogy álmaitok esküvőjét valóra váltsuk? Hogy életetek összefonódásának nagy napja a legemlékezetesebb legyen? Akkor ne habozzatok! Látogassatok el hozzánk! Nézzétek meg saját szemetekkel csodálatos kerthelyiségünket és pazar termeinket!

Kerthelyiségünk az egyik legpazarabb és legnépszerűbb esküvői helyszín. Szellősen rakjuk az asztalokat, így garantáljuk a biztonságotokat! Sőt a fedett sátor védelmet nyújt a tűző napsütés vagy szeles, esős idő elől is!

_DSC0327.jpg

Ne késlekedjetek, hiszen közeledik a nagy nap, amit már nagyon vártok. Összekötitek életeteket, elindultok a közös úton. Szeretettel köszöntünk benneteket ez alkalomból, s szeretnénk segítségetekre lenni az esküvő szervezésében.

Gyertek el hozzánk, és mi egyéni kívánságaitokat, elképzeléseiteket figyelembe véve egy közös beszélgetés után állítjuk össze ár- és menüajánlatunkat. Saját rendezvényparkunkban, illetve külső helyszínen, vagy exkluzív sátorban is lebonyolítjuk lakodalmatokat, akár 600 főig, kedvező áron és magas színvonalon.

_DSC0324.jpg
bottom of page