top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Catering

A rendezvények színes és szépséges világában élünk: étlekülönlegességeket készítünk, szórakoztatunk programjainkkal, gyönyörködtetünk dekorációinkkal.

A rendezvény szervezése lebonyolítása ne legyen az Ön gondja, bízza ránk, mert számunkra ez cseppet sem gond, sokkal inkább öröm. Sokszor kihívás, még többször megoldandó feladatok sokasága, mégis a legcsodálatosabb dolog a világon.

Újabbnál újabb ötletekkel, több, mint 20 éves tapasztalattal, jól képzett csapattal és hihetetlen energiával várjuk, hogy felkeressen bennünket és ránk bízza a következő rendezvény szervezői feladatokat!

Céges rendezvény

Az étel és italválaszték mellett gondoskodunk eszközökről, díszítésről, személyzetről, és természetesen a takarításról is. Igény szerint közreműködünk a dekorálásban, tudunk  hangtechnikát is és zenekart is biztosítani.

Magánrendezvény

Legyen szó bármely jeles családi eseményről, születés- vagy névnapról, házassági évfordulóról, ballagási ünnepségről, esküvőről vagy baráti összejövetel megszervezéséről, mi tökéletes helyszínt és környezetet kínálunk.

Esküvő

Egyéni kívánságaitokat, elképzeléseiteket figyelembe véve egy közös beszélgetés után állítjuk össze ár- és menüajánlatunkat. Saját rendezvényparkunkban, illetve külső helyszínen, vagy exkluzív sátorban is lebonyolítjuk lakodalmatokat, akár 600 főig.

Ajánlatkérés

Rendezvény jellege

Köszönjük az ajánlatkérését! Hamarosan visszajelzünk e-mailen!

bottom of page